cine suntem Mundoweekend

ES | EN RU RO

Traseu: Inicio » Romanian » Cine suntem

cine suntem

Ne dedicam in principal organizarilor de petreceri si evenimente, petreci de burlaci, spectacole, moda si agrement in toate variantele, si deoarece este deasemenea relationat , reprezentarii de vedete.

Agentia Mundoweekend este asemanatoare unui cutit elvetian multifunctional, care dispune de multe servicii , toate acestea compatibile cu celelalte , niciunul neintervenind intre celelalte instrumente si probabil fara sa fie fiecare in parte extraordinare dar care impreuna se dovedesc de mare utilitate si formeaza completul cutit elvetian care a r fi societatea noastra.
Compania noastra moderna este compusa in mare parte din personal  tanar, cucunostinte actualízate timpurilor noastre, cu mare potential creativ si nu in ultimul rand dornic de a lucra in ceea ce ne place.

Scopul nostru este caclientii nostrii sa poata sa gaseasca intr-o singura firmatoateacele servicii de care ar avea nevoie la ora de a organiza cu succes orice petrecere sau act social, casanu fie nevoie sa caute fiecare lucrucu un altfurnizor diferit, ceea ce deseori ajunge sa fie stresant. Pentru asta noi punem va punem la dispozitie o gama larga de mijloace tehnice si umane, dar si creativitatea si imaginatia necesar acasa obtinem impreuna un rezultat excelent care fara indoiala va da o nota de distinctie evenimentului dumneavoastra. Iar daca dimpotriva aveti o idee clara pentru ceeea  ce vreti sa faceti, noipur si simplu  va vom furniza toate mijloacele pe care ni le solicitati.

Contacte, solicite presupuesto

Firma noastra, cu munca sa constanta de zicuzi, a devenit puternica in sectorul sau si poatesa se mandreasca cu faptul de a fi colaborat cu firme de mare prestigiu cum ar fi: Viajes El Corte Ingles, Laboratorios Lilly, Liberty Seguros, Nestle, World Petroleum Congress, Carlsonwagonlit, ISOCO, Multigestion Iberica, Universidad CEU, Grupo Jubilo, Footlocker si multe altele… sau discoteci renumite ca Bangaloo, Serrano 41, Garamond, New Garamond, Ego, La nueva Fontana, Pacha, Sala Heineken, LaRiviera, Coppola, Keeper, Moma, Bisu, Gabana, Marmara, Shoko, Kapital,Grupo FSM, Liberta, Avenida 55 si un lung etc..


Asa suntem noi si multumim pentru increderea depusa in noi celor care lucreaza cu noi si deja ne cunosc si incurajam pe toti cei vor sa colaboreze cu agentia noastra, care cu ajutorul tuturor continua sa creasca.

Organizarea de EVENIMENTE, SPECTACOLE, PETRECERI DE BURLAC, reprezentarea CELEBRU, HOSTESS, MODELE

Subir

Notă legală - Sitemap - Versión móvil