Fotograf pentru evenimente, nunti si petreceri

ES | EN RU RO

Traseu: Inicio » Romanian » FOTOGRAFI PROFESIONALI

Fotografos profesionales

FOTOGRAFI PROFESIONALI

MUNDOWEEKEND va pune la dispozitie o echipa de profesionisti pentru a acoperi orice fel de petrecere sau eveniment, fotografi pentru nunti, botezuri, comuniuni, evenimente sportive, petreceri de graduare, discoteci, etc., si de asemenea fotografii profesionale pentru reviste si cataloage de firme si afaceri , pentru modele si particular pentru realizarea de books de fotografii profesionale.
In plus, toti angajatii nostrii si cine doreste sa colaboreze cu noi au oportunitatea de asiface fotografiile pentru un book, video book sau chiar pentru a reinnoi fotografiile actuale pe care, odataterminate le vom publica pe site-ul nostru pentru a fi vazute de eventualii nostrii clienti. In acest book, iti vom realiza sute de fotografii la fiecare sesiune dincaresa le potialege pe cele care iti plac cel mai mult, iar noi le vom retusa si le vom adauga un design grafic pentru un final spectaculos.

Pentrua gentia noastra este foarte important ca angajatii nostrii sa trimita fotografii decalitate , astfel incat noI sa le putem include pe site in sectorul sau sectoarele in care vor sa lucreze sau pentru a le putea arata atunci cand ne sunt solicitate. Includerea in pagina noastra mareste substantial posibilitatea de a fi contractati, fiind clientul cel care alege conform preferintelor si necesitatilor sale.
Si in fond, cui nu i-ar place sa aiba ca amintire pentru toata viata un bookcu cele mai importante momente ale dumneavoastra sau ale copiilor dumneavoastra.

comments powered by Disqus
Contact, solicita un citat

Va punem la dispozitie 3 tipuri de sesiuni fotofrafice, click mai jos pentru a vedea pretul si ce include.
 
Contacteaza-ne , solicita oferta de pret

SESIUNE DE FOTOS 1

Include : 4 sesiuni diferite (studiou si exterior), 4 make-up diferite, hair style si styling,10 fotografii con photo-shop, CD cu toata sesiunea fotográfica (in jur de 300 de fotografii) in format digital. 500 euro (fara TVA)

SESIUNE DE FOTOS 2

Include: 4 sesiuni diferite (studiou si exterior), 3 make-up diferite, hair stayle si 4 tinute diferite   ale modelului, 8 fotografii cup hoto-shop, CD cu toata sesiunea fotográfica (in jur de 300 de fotografii) i format digital. 300 euro (fara tva)

SESIUNE DE FOTOS 3

Include : 1 sesiune de studiou, 1 make-up, hair-style si indrumari pentru styling.  Pagina  de contact in hartie fotográfica, primele 5 imagini selectionate (desen grafic inclus), in format digital. 140 euro( fara TVA)

Organizarea de EVENIMENTE, SPECTACOLE, PETRECERI DE BURLAC, reprezentarea CELEBRU, HOSTESS, MODELE

Subir

Notă legală - Sitemap - Versión móvil