Agentie de hostess

ES | EN RU RO

Traseu: Inicio » Romanian » HOSTESS

HOSTESS

Agencia Azafatas

Ver Fotografías de nuestras Azafatas
 
La agentia MUNDOWEEKEND  dispunem de o ampla lista de hostess, compusa din mai mult de 1000 de fete dintre cele mai variate si repartizate pe tot teritoriul national chiar daca agentia are sediul in Madrid. Aceste hostess sunt disbonile in diferite limbi astfel incat sa acopere orice fel de actsocial, pentru ca dupa cum bine sti mele reprezinta cele mai bune ambasadoare ale unui eveniment.
Suntem constienti de importanta acestui serviciu atat pentru buna organizare cat si pentru imaginea pe care trebuie sa o transmita evenimentul dumneavoastra, drept pentru care acordam o importanta speciala cea ce face ca personalul nostru sa desfasoare un serviciu impecabil: pregatireasa, vestimentatia,comportamentul, conformitatea cu programul si bineinteles dispozitia fata de postul de munca , care va fi supravegheat si coordonat de catre noi. Deaceeasi forma studiem in profunzime definirea si insusirea obiectivelor de marketing stabilite in prealabil pentru campanie si realizam probe si repetitii daca este necesar pentru a ne asegura o executie perfecta.
In concluzie,o vasta varietate de hostess de toate rasele si cerintele de careaveti nevoie pentru a satisface orice compromis social , congreso,targuri , cine, petreceri toate acestea necesare pentru a da evenimentului sau petrecerii dumneavoastra notorietate si glamour.
Un in ultimul rand va informamcadesi agentia noastra dispune de uniforme atat pentru actediurnecat si pentrugale nocturne, neadaptam la cerintele si necesitatile clientului si confectionam vestimentatia adecvata pentru fiecare act  in culorile si logo-ul firmei dumneavoastra.
VEZI FOTOGRAFII DE HOSTESS

comments powered by Disqus
Contact, solicita un citat

Entre las modalidades que disponemos están:

Hostess de imagine

Acetea sunt ideale pentru acte unde bunul gust si frumusetea se gasesc in orice colt al evenimentului dumeavoastra. Rezultatele obtinute cu acest tip de hostess sunt formidabile un numai datorita prosionalismului in munca prestata , dar si datorita prezentei lor care va incanta invitatii deoarece personalul nostru este compus din modele.

Hostess promotoare

Sunt cele insarcinate sa realizeze anumite servicii distribuind publicitate pentru client cum degustari, impartiré de flyers, brosuri,..etc. Rolul lor este de a capta atentia asistentilor asupra produsului sau marcii in promovare, consolidand vanzarile produsului respectiv,informand despre caracteristicile marcii si avantajele ei.

Acestea pot realiza informatii zilnice in care sa includa date despre unitatile vandute, degustate, profilul clientului, reactiile clientului, orele de máxima participare iar clientii nostrii sa aiba informatii tot timpul privind promotia respectiva.

Hostess de informatii

Acestea trebuie sa cunoasca caracteristicile firmei respective si sa informeze la randul lor despre acestea clientii si vizitatorii.

Hostess de protocol

Acestea sunt insarciante de receptia autoritatilor. In multe cazuri se dovedesc utile pentru a face legatura intre presa si autoritati fiind de mare ajutor in acelasi timp pentru sefii de protocol.

Hostess de relatii publice

Ele sunt cele mai indicate pentru acte sociale si culturale, avand rolul de prezentare si primire a invitatilor

Hostess de congreso

Au rolul de a explica asistentilor produsele, controlul standului, imaginea si captarea de potentiali clienti. Este un combinatie intre relatii publice si hostess de promotii. Sunt utile in sectorul de secretariat , inmanarea si strangerea de documente,se ocupa de mediile audiovideo, strangerea invitatiilor, controlul salilor…

Organizarea de EVENIMENTE, SPECTACOLE, PETRECERI DE BURLAC, reprezentarea CELEBRU, HOSTESS, MODELE

Subir

Notă legală - Sitemap - Versión móvil