Agentie de modele

ES | EN RU RO

Traseu: Inicio » Romanian » MODELE

MODELE

AGENTIE DE MODELE

Ver fotografías de nuestros modelos
 
La agentia MUNDOWEEKEND  dispunem de o amplavarietate de modele pentru a promova si transmite frumusete si bungust, imaginea ce va representa marca sau produsul dumneavoastra. Majoritatea se bucura de faimaatat pe plan nationalcat si internacional.
Colaboram cu mai mult de 1.500 de modele, baieti si fete ,cuexperienta in prezentari de moda , anunturi publicitare , cataloage de haine, fotografii, asistenti in programe de TV, etc.
Realizam montaje integrale pentru defilari de moda, avand un serviciu profesional de fotografie, hairstyle,make-up si stilisti.
Stimcat este de important pentru firma dumneavoastra imaginea care va va representa si tocmai pentru asta monitorizam atent tot procesul punandu-va la dispozitie o gama larga de profesionali .
VER FOTOGRAFII DE MODELE

comments powered by Disqus
Contact, solicita un citat

Entre las modalidades que disponemos están:

Modele de desfile

Marii creatori de modo si hair stilistii vor sa si prezinte creatiile si noile tendinte si pèntru asta punem la dispozitia lor modele cu talia si stilul necesar pentru a defila pe oricare pasarela arta creatiilor lor.

Modele de fotografie

Fotografii din toata lumea cauta pentru revistele lor sau pentru a arata munca lor fotográfica de succes modele care sa pozeze pentru ei ,imbracati sau nud, dar intotdeauna avand chipuri frumoase si corpuri spectaculoase, preparati pentru a fi imortalizati in fotografii. In acest sector nu este importanta inaltimea modelului ,ci capacítate sa de a transmite senzatii camerei de fotografiat.

Modele de publicitate

Nimic mai potrivit pentru a prezenta clientului produsele pe care firma vrea sa le promoveze decat modelele noastre, ideale pentru cataloage, reviste inclusiv anunturi publicitare de televiziune.

Modele de figuratie si imagine

In multe ocazii simpla prezenta a modelelor in actele sociale sau inaugurari , produce o atmosfera agradabila , inconjurata de lume frumoasa, care poate trezi sentimente si produce atractie pentru marca promovata; un ambient deosebit este primordial pentru oricare prezentare. Politicieni, programe de televiziune, discoteci etc., folosesc aceste modele care impreuna cu alte prestatii creaza o atmosfera agradabila si frumoasa in ochii oricarei persoane.

Organizarea de EVENIMENTE, SPECTACOLE, PETRECERI DE BURLAC, reprezentarea CELEBRU, HOSTESS, MODELE

Subir

Notă legală - Sitemap - Versión móvil