Angajarea celebrului

ES | EN RU RO

Traseu: Inicio » Romanian » VEDETE

Famosos y dobles de famosos
Citat celebru spaniolă

VEDETE

La MUNDOWEEKEND dispunem de o amplie varietate de vedete care acopera atat artisti cat si sportivi, actori si actrite, personaje cunoscute in prensa de scandal, programe de divertisment , modele,  prezentatori, etc.
UNDE  AR FI INTERESANTA PREZENTA  UNEI VEDETE?
Prezenta unei vedete este foarte atractiva la diferite petreceri si evenimente, dand o nota de de glamour indiscutabila, cum ar fi de exemplu prezentarea de noi marci si produse, presenta ca asistenti la reuniuni sau intalniri unde este important sprijinul personajelor influente in diferite cauze importante cum ar fi ajutorul economic pentru tarile din lumea a trei-a.

EVIDENTIEM PREZENTA VEDETELOR IN DISCOTECI PENTRU RECLAMA PE CARE O FACE LOCATIEI. MAI ALES  DIN: GRAN HERMANO, MUJERES Y HOMBRES Y VEICEVERSA,
FAMA, ETC.

 
FUNCTII CE POATE REALIZA VEDETA CONTRACTATA:
Sarcinile vedete isunt variate si de acea pretul va fi diferit. Factorii care influenteaza pretul pot fi:

  • doaract de presenta
  • Prezentarea publica a marcii, servicului sau a noii locatii
  • solicitarea unor costume speciale pentru ocazie
  • semnarea de autografe pentru participanti
  • fotografii pentru presa sau sau cu publicul
  • intrebari din partea presei convocate pentru respectiva ocazie

CU CE VEDETE COLABORAM?
Societatea noastra reprezinta in mod direct majoritatea vedete lori arcu altele contactam prin reprezentantii acestora.
Va asiguramca va putem obtine orice vedeta atat dinambitulnational cat si international  si daca va intereseaza una  in mod special ,anunta-ne  si vom face tot posibilul si in timp record casa o ai presenta la evenimentul tau.  In acelasitimp ve-ti dispune de de oferta de pret si disponibilitatea vedetei.

DISPUNEM DE SUTE DE VEDETE  SI INTODEAUNA INCERCAM SA O  ADUCEM  PENTRU DUMNEAVOASTRA PE CEA PE CARE O SOLICITATI, DAR NU TOATE VEDETELE PATICIPA LA ACTE PUBLICE.

CACHE:
Cache-le fiecarei vedete depinde de diversifactori , chiar daca in functie desituatia personala si sentimentala a fiecaruia in momentul contractarii si deasemenea  in mareparte  de interesul pe care il desteapta in randul publicului , carepoate fi mai mult sau mai putininalt, ceea ce noi numim cache-le vedetei.
Din cauza diferitelor situatii profesionale sau personale  ale vedetelor , MUNDOWEEKEND nu informeaza motivele pentru carefie care vedeta este cunoscuta , presupunandu-se ca acestea sunt binecunoscute in general  de public.

comments powered by Disqus
Promoveaza- ti firma aici

Organizarea de EVENIMENTE, SPECTACOLE, PETRECERI DE BURLAC, reprezentarea CELEBRU, HOSTESS, MODELE

Subir

Notă legală - Sitemap - Versión móvil